duminică, 15 noiembrie 2015

... multă magie! :)

     Ca de fiecare dată scriu cu emoție și întârziere despre unele momente. Asta mi se întâmplă tot timpul cu concertele celor de la Vunk. Habar n-am de ce. A trecut o săptămână, două, ba chiar și a treia săptămână a trecut de la #unnouunivers - o minunăție de spectacol. Când mă pregăteam să-mi adun gândurile și să le transcriu în cuvinte, am rămas fără cuvinte.
     A fost „momentul Colectiv” - ceea ce s-a întâmplat în seara aceea nu poate fi descris prin cuvinte gen „tragedie”, „nenorocire” sau altele asemănătoare (ăsta e motivul pentru care am ales să zic „momentul Colectiv” și nu „tragedia de la Colectiv”). Dincolo de tot ceea ce s-a vorbit și ceea ce nu se va povesti vreodată, dincolo de tot ceea ce deja se știe și ceea ce nu vom putea conștientiza vreodată, pe fiecare dintre noi momentul ăla ne-a marcat cumva.
Poate pentru faptul că s-a întâmplat la un concert, situația asta m-a sensibilizat în plus; poate pentru că printre oamenii ăia puteam fi eu, poate că printre oamenii ăia puteau fi ei și câți de poate ar mai putea fi...

Am găsit ca postare nefinalizată ceea ce începusem să scriu despre #unnouunivers
     „Când zic Vunk mă gândesc la emoție, la spectacol, la frumos. :)
#unnouunivers nu a fost un concert, a fost concertul! A fost show, a fost magie, a fost minunat! Eram acolo pentru că acolo trebuia să fiu, acolo era lumea mea. Show-ul ăla a fost creat și pentru mine. Pe undeva este normal - de ceva vreme respir prin muzica asta, trăiesc prin muzica asta și altfel nu mi-aș putea imagina cursul zilelor mele. :)
     A fost magie, a fost spectacol, a fost frumos. A fost mai mult decât mi-am imaginat inițial. Un pot zice ca a fost O poveste de concert, că asta a fost cu fix un an înainte, tot sub semnătura celor de la Vunk. :)
    Pornesc mereu de la faptul că e un sentiment tare fain transmis de oamenii ăștia, de tot ceea ce înseamnă noțiunea asta de concert. De la atmosfera super faină de pe holurile sălii, până la tot ceea ce se întâmplă în sală e creat special cu gândul la cei care suntem acolo. :)
    Nouă ne place în fanzone, acolo e locul nostru, acolo ne simțim „ca acasă”. A fost pentru a doua oară când am fost acolo și nu am nici un dubiu - în fața scenei e cel mai fain, acolo mă simt cel mai bine. Cred că nu întâmplător, scena anul acesta a fost creată special pentru noi.”
     M-am oprit stângaci cu povestiri din fața scenei - de fapt nici măcar n-am fost în fața ei, am fost „direct în ea”. E prea complicat să explic în câteva cuvinte cum a fost de fapt amplasată scena, iar dacă n-ai văzut încă, uite aici câteva momente din cadrul show-lui. :)
     Am dat iama pe instagram și pe facebook și mi-am adunat gândurile de acolo scrise „la cald” cum ar fi trebui de fapt scrise și cuvintele astea.
     Imediat după concert am scris pe instagram: „#trupavukecaafara chiar și într-#unnouunivers. A fost iar #opovestedeconcert, iar o #altfeldeemotie, încă un exemplu de ce sunt ei numărul #unu.” Și-am continuat cu: „Dacă a fost miercuri a fost Vunk. Dacă a fost miercuri spre joi a fost #unnouunivers. A fost vis, poveste, emoție. #oaltfeldeemotie. A fost dorul ăla nebun de a fi acolo! Am țopăit, am răgușit... A fost tare frumos! A fost așa de frumos că iar s-a lăsat cu nostalgie! Și iar mă pierd printre cuvinte, stări și trăiri. Gânduri și vise. Și emoții!” și-ar mai fi și altele dar închei cu „Ei sunt Vunk! Spectacol, energie, frumos, magie, sublim. Cam asta se întâmplă la un spectacol Vunk. Alții oferă „un concert” ei oferă concertul!” :)
Vreau să mai zic doar „Bravo!” și „Mulțumesc!” Vunk :)

Concertul aici! O să îți aducă zâmbete și un strop de liniște! Și multă magie! :)

Zâmbește! Iubește viața :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreau să-ți știu părerea :)